Kuruluş Osman'a Savaşçı'dan izleyenlerin hayrete düşeceği transfer! Albay karakteriyle nam salmıştı

2017-2021 yılları arasında yayınlanan Savaşçı isimli dizi projesinde üstlendiği Albay Halil İbrahim Kopuz karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Murat Serezli, Kuruluş Osman'a katılıyor. Savaşçı projesinin ilk bölümünden son bölümüne kadar sergilediği performansla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Murat Serezli, Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüş yapmaya hazırlanıyor. Sürpriz bir karakter ile Kuruluş Osman'da kameralar karşısına geçeceği gelişmesi sevenlerini büyük bir heyecan duymasını sağladı. İşte, detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2022 11:01 GÜNCELLEME 16.03.2022 11:02 MEDYA
Kuruluş Osman'a Savaşçı'dan izleyenlerin hayrete düşeceği transfer! Albay karakteriyle nam salmıştı

Hem proje tasarımcılığını hem de senaristliğini Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği Savaşçı dizisinin efsanesinden takipçilerini coşkulandıracak haber geldi. 1. bölümden 109. bölüme kadar Albay Halil İbrahim Kopuz karakteriyle ekran başındakilere akıllardan çıkmayacak dakikalar yaşatan Murat Serezli, Kuruluş Osman müjdesiyle ortalığı salladı.

Gönül Dağı 56.bölüm fragmanı: 'Bedellerimizi ödedik, derslerimizi aldık; Bundan sonra geri dönmek yok!'

Metin Serezli ile Nevra Serezli'nin oğlu olan ve Savaşçı dizisinin haricinde Sihirli Annem, İşler Güçler, Hayat Bilgisi, Arka Sokaklar, Binbir Gece gibi projelerde de ekran önüne çıkan Murat Serezli, Kuruluş Osman'la gümbür gümbür geliyor. 

Payitaht Abdülhamid'den Yalnız Kurt'a ters köşeye yatıracak transfer! Nazar'la ezberleri bozacak

Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik, bilgisayar programcılığı ve seslendirme çalışmaları yapan ve sadece televizyon ekranlarda değil beyaz perdede de başarısını kanıtlayan Murat Serezli, Kuruluş Osman'da sürpriz bir karakter ile hayranlarını şaşkına uğratmaya hazırlanıyor. 4 Kasım 2016 tarihinde sinema salonlarında gösterime giren, gerek yönetmenliğini ve yapımcılığını gerekse senaristliğini Alper Çağlar'ın yaptığı Dağ 2 filmindeki performansıyla kalpleri kazanan ve burada ''Veysel Gökmusa'' karakterini üstlenen Murat Serezli'nin Kuruluş Osman'a transferi sosyal medyanın gündemine yerleşti.

ATV Kuruluş Osman'da kelimeleri kifayetsiz bırakan veda! Şimdiye kadar böylesi hiç yaşanmamıştı