Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında kalbini yakıp küle çevirecek karar! TRT1'de darmaduman eden ayrılık...

Gönül Dağı'nda heyecandan içi içine sığmayan Rıfat, Meryem'in gönlünü hoş edebilmek için jest yapar. Fakat sürprizle karşılaşır karşılaşmaz Meryem'in gözyaşlarına hakim olamaması işin rengini değiştirir. Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında Rıfat ile bir ömür boyu beraberliğe adım atmak istemeyen Meryem'in kararı seyirciyi şoka sokar. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında düğün arifesinde Meryem'in söyledikleri yüzünden Rıfat hayal kırıklıklarının en büyüğünü yaşar.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2022 08:49 GÜNCELLEME 22.03.2022 08:49 MEDYA
Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında kalbini yakıp küle çevirecek karar! TRT1'de darmaduman eden ayrılık...

Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında hayallerine kavuşacağı için ağzı kulaklarına varan Rıfat, Meryem'in yüzünü güldürebilmek adına anlamlı bir sürpriz hazırlar. Ancak tam da düğün hazırlıkları başlamışken mutluluğu bir türlü yakalayamayan Meryem'in aldığı karar olayın seyrinin tamamen değişmesine neden olur.

TRT1 Teşkilat 40.bölüm fragmanında Mete Başkan defteri resmen kapanacak mı? Ölümle pençeleşiyor!

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Rıfat'ın yaptığı jesti gören Meryem'in gözyaşlarını kontrol edememesi ve beraberinde ona söyledikleri deyim yerindeyse şok etkisi meydana getirir. Ne yaparsa yapsın Rıfat'a kanı ısınamayan ve onunla bir gelecek göremeyen Meryem'in ilişkisini noktaladığını açıklaması Gönül Dağı izleyicisini hayretler içerisinde bıraktırdı. Meryem'in beraberliğine son vermek istediğini duyar duymaz can evinden vurulan Rıfat'ın büyük bir yıkım yaşaması ekran başındakileri de hüzünlendirdi.