Gönül Dağı ailesi büyüdükçe büyüyor! ATV Sen Anlat Karadeniz'in hafızalardan silinmeyen ismi geliyor

Çekimleri Trabzon'un Sürmene ilçesinde gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz'in renkli simalardan bir tanesi olan Dilek Denizdelen Gönül Dağı'na transfer edildi. Güneşin Kızları, O Hayat Benim ve Roman Havası gibi dizi projelerinde oyunculuk performansını gösterme fırsatı yakalayan Dilek Denizdelen, Gönül Dağı'nda Melahat karakteriyle ekranlara dönüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2022 11:33 GÜNCELLEME 01.04.2022 11:33 MEDYA
Gönül Dağı ailesi büyüdükçe büyüyor! ATV Sen Anlat Karadeniz'in hafızalardan silinmeyen ismi geliyor

Sen Anlat Karadeniz'de dedikodu denildiğinde akıllara ilk gelen isim olan ve senaryo gereği taşıdığı bilgilerle ortalığı birbirine katan Dilek Denizdelen bu sefer Gönül Dağı dizisiyle anlaşma gerçekleştirdi.

Alparslan Büyük Selçuklu'ya şaşırtıcı transfer! En iyi erkek model yarışmasında dereceye giren isim geliyor

2015-2016 yılları arasında Süreç Film imzasıyla Kanal D ekranlarında yayına giren ve Sadullah Celen'in yönetmenliği eşliğinde çekimleri yapılan Güneşin Kızları dizisiyle tanınırlık kazanan Dilek Denizdelen, Gönül Dağı ailesine adını yazdırdı.

14 Şubat 2014 yılında Pastel Film imzasıyla ekranlara merhaba diyen ve 2 Mayıs 2017 ise yayın macerası noktalanan O Hayat Benim dizisindeki performansıyla nam salan Dilek Denizdelen, Gönül Dağı'nda Melahat karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Yönetmenlik koltuğunda Hakan Arslan'ın oturduğu ve senaryosunu Barkın Şenüren ile Fethi Kantarcı ikilisinin kaleme aldığı, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Roman Havası dizisiyle ilk kez oyunculuk hayatına adım atan Dilek Denizdelen, Gönül Dağı'na farklı soluk kazandıracak.