Tarihi dizilerin vazgeçilmezi Engin Altan'dan 'Rehber' sürprizi! Bakın bu kez hangi karakteri oynayacak

Henüz resmi bir açıklama gelmemekle beraber son günlerde Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’yla vedalaşacağı söylenilen Engin Altan Düzyatan’dan sevenlerini şaşırtacak haber geldi. Ertuğrul Gazi’den sonra Oruç Reis karakteriyle milyonları etkisi altına alan Engin Altan Düzyatan’ın Rehber adındaki dijital dizi projesiyle görüştüğü gün yüzüne çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2022 15:48 GÜNCELLEME 04.05.2022 15:49 MEDYA
Tarihi dizilerin vazgeçilmezi Engin Altan'dan 'Rehber' sürprizi! Bakın bu kez hangi karakteri oynayacak

Engin Altan Düzyatan’ın 16 Eylül 2021’den bu yana yayınlanan ve 26 bölümü geride bırakan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’yla yollarını ayıracağı iddiası ileri sürülmüştü. Söz konusu karar şimdilik kesinleşmemekle birlikte Engin Altan Düzyatan’ın Gold Film imzasıyla yayına girecek Rehber ismindeki dizi projesiyle görüştüğü TV100’deki Birsen Altuntaş tarafından ifade edildi.  

Kuruluş Osman 93.bölüm ATV'de neden yok: Ne zaman ekranlara dönecek? O tarihten sonra...

Yönetmenlik koltuğunda Hakan Kırvavaç’ın oturduğu ve senaryosunu ise Yılmaz Şahin’in yazdığı Rehber isimli dizinin 8 bölümden oluşacağı belirtildi.

Yatılı okulda eğitim gören 3 kızın hem gerilim yüklü hem etkileyici öyküsünün konu olarak işleneceği Rehber dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın bıçak sırtı bir rolü oynayacağı bilgisi paylaşıldı. Gerek senaryo gerekse cast çalışmalarının devam ettiği duyurulan Rehber dizisinin kadın başrol oyuncularının da henüz netlik kazanmadığı belirtildi.