Alparslan Büyük Selçuklu'da hesapları altüst edecek veda! Şahsiyet projesiyle nam salmıştı

Hem Tuğrul Bozan’ın kardeşi hem Süleyman’ın eşi ‘’Karaca Hatun’’ karakteriyle farklı bir renk katan Rabia Soytürk, Alparslan Büyük Selçuklu projesinden ayrılıyor. Senaryo gereği Akça Hatun’a saldırmaya kalkışan Karaca Hatun’un Süleyman tarafından öldürülmesi sonucunda Alparslan Büyük Selçuklu dizisine veda etmiş oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2022 09:43 GÜNCELLEME 16.05.2022 09:43 MEDYA
Alparslan Büyük Selçuklu'da hesapları altüst edecek veda! Şahsiyet projesiyle nam salmıştı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’a zarar vermeye çalışan Karaca Hatun gafil avlandı ve son bölümde bütün ezberleri bozacak bir veda gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde yetenekli oyuncu Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu’yla yolları ayıracağı iddiası ileri sürülmüştü lakin beklendiği gibi olmadı.

Masumlar Apartmanı'nın Hikmet'i Metin Coşkun'dan üzücü haber! Takipçileri hayal kırıklığına uğradı

Karaca Hatun karakteriyle ilk bölümden bu yana kadroda yer alan Rabia Soytürk, senaryo gereği yaşamını yitirerek Alparslan Büyük Selçuklu yapımına elveda dedi. Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu ise Hakan Günday’ın kaleme aldığı AY Yapım imzasıyla Puhu TV’de yayına giren Şahsiyet dizisiyle ilk kez oyunculuk tecrübesi yaşayan Rabia Soytürk’ün Alparslan Büyük Selçuklu’ya vedası sevenlerini üzdü.

Üç Kız Kardeş bitiyor mu, 2.sezonda da ekranlarda olacak mı? Sevilen dizi için Kanal D'den flaş karar

Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı gerilim ve suç türündeki Şahsiyet dizisinin yanı sıra Gülperi ve Benim Adım Melek gibi dizilerde de kameralar karşısına geçen Rabia Soytürk, yakın bir zaman önce Alparslan Büyük Selçuklu ekibiyle tek tek vedalaştı.