Kara Tahta'dan kaygılandıran haber! TRT1'in fenomen dizisinde çekimler niçin iptal edildi?

Son günlerde tekrardan artış göstermeye başlayan Covid-19 vakaları TRT1’in ilgiyle takip edilen dizi Kara Tahta’nın setini de vurdu. Çekimleri ÜS Yapım imzasıyla Edirne'de gerçekleştirilen Kara Tahta projesinde Korona Virüsü vakaları tespit edildi. Miray Daner'in ardından Furkan Andıç'ın da Covid-19'a yakalanması üzerine çekimlere ara verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2022 11:43 GÜNCELLEME 21.07.2022 11:43 MEDYA
Kara Tahta'dan kaygılandıran haber! TRT1'in fenomen dizisinde çekimler niçin iptal edildi?

30 Mart’tan bu yana yayın hayatına devam eden Kara Tahta projesinden korkutan haber geldi. Başrollerini Miray Daner (Irmak Güngör) ile Furkan Andıç (Atlas Kandemir) ikilisinin paylaştığı Kara Tahta yapımında Korona Virüsü krizi yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova sonrası Vahide Perçin’den flaş karar! 2 yıl sonra Hakime Hanım’la dönüyor

Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün senaryosunu kaleme aldığı Kara Tahta dizisinde iki oyuncunun birden Covid-19’a yakalandığı öğrenildi. Yapımcılığında Süreyya Yaşar Önal’ın bulunduğu Kara Tahta’nın başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Miray Daner’in Korona Virüsü testi sonucu pozitif çıktı.

Ender Mıhlar’ın yönetmenliğini üstlendiği ve şimdiye kadar 13 bölüm yayınlanan Kara Tahta dizisinde tespit edilen Covid-19 vakaları sonrası çekimlere ara verildiğinin bilgisine ulaşıldı.

TRT’den yankı uyandıracak proje! Teşkilat-ı Mahsusa Trablus, Osmanlı tarihini aydınlatacak