Destan’dan şok etkisi oluşturan haber! İkinci sezonu beklenen dizi yayından kaldırılıyor mu?

Yayına girdiği ilk günden bu yana dizi tutkunlarının merak ve heyecan içerisinde seyrettiği Destan yapımından hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Güçlü kadrosu ve iddialı konusuyla izleyenleri etkisi altına alan ve Salı akşamlarının en fazla izlenen projelerinden bir tanesi olan Destan’ın final yapacağı iddiası ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2022 12:05 GÜNCELLEME 25.07.2022 12:06 MEDYA
Destan’dan şok etkisi oluşturan haber! İkinci sezonu beklenen dizi yayından kaldırılıyor mu?

Her hafta büyük bir ilgiyle takip edilen, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Destan projesinden beklenmedik haber geldi. 23 Kasım 2021 tarihinde yayın hayatına ilk adımı atan ve yakaladığı iddialı çıkış sayesinde de geniş kitlelere ulaşmayı başaran Destan yapımının final yapacağı iddiası ortaya atıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a peş peşe transfer! Hakim'in yıldızı Oktay Kaynarca'nın dizisiyle anlaştı

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Edip Tepeli’nin Batuga, Ebru Şahin’in ise Akkız karakterini üstlendiği Destan yapımının biteceği bilgisi kulislerde dolaşmaya başladı. 2.sezonda da devam edeceği konuşulan, ancak alınan son bilgiler doğrultusunda ekran serüveninin sona ereceği iddiası ileri sürülen Destan dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Hem yapımcılığını hem proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Destan’ın yayın hayatının biteceği iddiası hakkında ne yanıt verileceği ise sabırsızlık içerisinde bekleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR