Kumpas yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! 15 Temmuz'u anlatan dizide çarpıcı itiraf...

İlk kez 15 Temmuz 2022 tarihinde TRT1’de ekran macerasına atılan Kumpas yapımının sabırsızlıkla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananların iç yüzünü aydınlatan Kumpas projesi izleyenleri bu hafta da ekran başına kilitleyecek. İşte, olayların perde arkasını masaya yatıran Kumpas'a dair merak edilen ayrıntılar…

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2022 16:55 GÜNCELLEME 30.07.2022 16:55 MEDYA
Kumpas yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! 15 Temmuz'u anlatan dizide çarpıcı itiraf...

Çekimleri İstanbul ve Ankara gibi yerlerde yapılan belgesel tadındaki Kumpas projesi TRT1’de yayın başladığı ilk günden bu beri nefes kesen sahneleriyle dizi tutkunlarını etkisi altında bırakıyor. Gerek güçlü konusu gerekse iddialı kadrosuyla seyircilerden tam not alan ve Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen yapımları arasında yer alan Kumpas'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT1’in 3 dizisinde birden oynayan Kaan Taşaner'den sürpriz proje! Diriliş Ertuğrul'la tanınmıştı

Yüzbaşı Burak Akın, Ali Bal, Serdar Tekin gibi isimlerin yer aldığı mini dizi formatındaki Kumpas, 15 Temmuz 2016 tarihinde ‘FETÖ’ tarafından gerçekleştirilen ihaneti hem Türk hem dünya kamuoyuna karşı tartışmaya mahal vermeyecek şekilde gözler önüne seriyor. Polise, askere ve Milli İstihbarat Teşkilatı’na kurulan alçak komployu deşifre eden Kumpas gerçek itirafçıların çarpıcı anlatımlarıyla işleniyor. Yapımcılığını Halis Cahit Kurutlu'nun üstlendiği ve 8 (sekiz) bölümden oluşacak olan Kumpas, FETÖ ihanet çemberinin izleyici kitlesi tarafından daha iyi idrak edilmesine imkan tanıyor.

TRT’den Hür müjdesi! 4 pilotun hikayesini anlatan diziye öyle oyuncular geliyor ki...