TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan bir yıldız daha kayıyor! Böyle olacağını kimse ummazdı

TRT1’de Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Alparslan Büyük Selçuklu’da yeni sezon öncesi yaprak dökümü yaşanıyor. Reyting listesini altüst eden Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Selçuklu Sultanı’ ve ‘Çağrı Bey’in kardeşi’ rolüyle isminden bahsettiren Barış Bağcı projeye veda ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2022 10:11 GÜNCELLEME 23.09.2022 10:11 MEDYA
TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan bir yıldız daha kayıyor! Böyle olacağını kimse ummazdı

Yeni sezon için hazırlıkların tam gaz devam ettiği ve birbirinden sürpriz isimlerin dahil edildiği Alparslan Büyük Selçuklu’da beklenmedik vedanın yankıları hissedilecek. Heyecanın bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle reytingleri sallayan Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Tuğrul Bey’ karakterini üstlenen Barış Bağcı projeden çekiliyor.

Engin Altan Düzyatan'ın şansı yaver gitmedi! Yeni dizisi Rehber’den hüsrana uğratacak haber

Bilindiği gibi görüntü yönetmenliğini Hakan Dilber’in üstlendiği ve müziklerini ise Batuhan Fırat ile Mustafa Güzel’in bestelediği Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ekibine Bora Cengiz, Umut Karadağ, Serhat Tutumluer, Kayra Zabçı ve Öykü Gürman yerleştirilmişti. Proje tasarımını, yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu'da Çağrı Bey’in kardeşi ve Selçuklu Sultanı karakteriyle adından söz ettiren Barış Bağcı'nın vedası izleyenleri şaşkına çevirdi.

Bilindiği gibi Gümüş, Kırık Kanatlar, Yaprak Dökümü gibi projelerde boy gösteren Barış Bağcı asıl büyük çıkışını Diriliş Ertuğrul dizisinde rol aldığı 'Baycu Noyan' karakteri sayesinde yakalamıştı. Öte yandan Rana Mamatlıoğlu'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenlik koltuğunda Çiğdem Bozali ile Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı projesinde 'Cüneyt' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu'da Alparslan'ın amcası ve Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ilk hükümdarı rolüyle geniş kitleler tarafından tanınan Barış Bağcı, şu günlerde yeni gelen projeleri değerlendirmeye başladı.