Seversin'den hayal kırıklığı yaşatacak haber! Değişikliğin ardından radikal karar...

Büyük umutlarla yayın macerasına atılan Seversin’den beklenmedik haber geldi. Reyting savaşında yenik düşen Seversin final yapan diziler kervanına katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2022 08:54 GÜNCELLEME 26.09.2022 08:55 MEDYA
Seversin'den hayal kırıklığı yaşatacak haber! Değişikliğin ardından radikal karar...

Gökhan Yıldız’ın yapımcılığını üstlendiği ve D Productions imzasıyla Kanal D ekranında varlık gösteren Seversin’den üzücü haber geldi. İlayda Alişan’ın ‘Asya Çelikbaş’ ve Burak Yörük’ün ise ‘Tolga Tuna’ karakterini üstlendiği Seversin dizisi reytinglerde umduğunu bulamadı.

İlker Arslan ile Barış Erdoğan ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Seversin dizisi hakkında radikal bir karara imza atıldı. 1 Haziran’dan beri yayın hayatını devam ettiren ve yönetmenlik koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu Seversin sona erecek.

Bilindiği üzere yeni yayın dönemine geçiş yapılmasıyla birlikte Seversin projesinin yayın gününde değişikliği gidilmişti. Normal şartlar altında Çarşamba akşamı ekrana gelen dizi alınan yeni karara göre artık Pazartesi akşamı yayınlanıyordu.

Fakat reytinglerde hedefledikleri başarı düzeyini bir türlü tutturamayan ve şu ana kadar 17 bölüm yayınlanan Seversin 21.bölümde ekranlara veda edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR