TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı’nda erken veda şoku! Katılalı daha çok yeni olmuştu ama...

Her bölümü severek seyredilen Gönül Dağı’na yeni katılan Berfin Kıymaz’a dair şaşkına çeviren iddia ileri sürüldü. Berfin Kıymaz’ın ayrılacağı söylentisi sosyal medyanın gündemine oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2022 09:16 GÜNCELLEME 23.09.2022 09:16 MEDYA
TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı’nda erken veda şoku! Katılalı daha çok yeni olmuştu ama...

İzleyenlerin ekran başından bir an dahi ayrılmadan takip ettiği Gönül Dağı’nın yeni oyuncusu Berfin Kıymaz hakkında şaşırtıcı iddia ortaya atıldı.

Gönül Dağı’na katılan Berfin Kıymaz, senaryo gereği mühendislik mesleğini icra eden ve iş dolayısıyla yolu Gedelli köyüne düşen ‘Aylin’ karakterini üstleniyordu. Aylin karakteri de zaman içerisinde Taner’e karşı ilgi duymaya ve yakınlık göstermeye başlamış, yaşanan bu durum seyircilerin bir kısmının hoşuna gitmemişti.

Taner’in, Dilek’in yerine hiç kimseyi koymaması ve başka birine ihtiyaç duymadan yaşam savaşını sürdürmesi yönünde talepte bulunmuşlardı. Bu gelişmelerden sonra Gönül Dağı’nda Taner’i karşı içinde sevgi tohumları filizlenen Aylin karakterinin ilerleyen günlerde projeden çıkarılacağı iddiası ileri sürüldü.

Lakin dilden dile dolaşmaya başlayan bu söylentinin gerçek olup olmadığına yönelik yapımcı kanadından henüz bir açıklama gelmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR