Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Başkent Kulisi’nde

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi bu hafta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı ağırlayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2022 10:19 GÜNCELLEME 24.09.2022 10:19 MEDYA
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Başkent Kulisi’nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları masaya yatırıyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Bakan Derya Yanık olacak. Yanık, aile ve topluma yönelik çalışmalarını Başkent Kulisi’nde anlatacak. Programda ayrıca ‘Hükümetin sosyal yardım projeleri kimleri kapsıyor? Doğalgaz ve kömür destekleri devam edecek mi? Artan maliyetler nedeniyle ısınma yardımından yararlananların sayısı artacak mı? CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun vaatleri zaten yapılmakta olan işleri mi kapsıyor? Evde bakım hizmetlerinden kimler ve kaç kişi yararlanıyor? İhtiyaç sahipleri için sağlıktan eğitime ne tür destekler veriliyor?’ sorularına da yanıt aranacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…