Duygu 'duygularını' karıştırtı

Türkiye gündemini sarsan gelişmeler izleyiciyi ekran karşısına kilitlerken, tarafsızlığıyla takdir toplayan NTV bu sefer taraf oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2008 12:15 GÜNCELLEME 01.07.2008 12:15 MEDYA
Duygu 'duygularını' karıştırtı

Sabah saatlerinde Ankara'da başlayan İstanbul ve Trabzon'da devam eden 'Ergenekon' operasyonu kapsamındaki gözaltılarla ilgili haber kanalları da yoğun bir trafik yaşadı.. Haber kanallarının saniye saniye aktardığı gelişmelere, genel kanallar arasında Kanaltürk de katıldı.

NTV TARAFSIZLIĞINI YİTİRDİ 

Bugüne kadar yaptığı tarafsız yayınlarla herkesin takdirini toplayan NTV, bugün tarafsızlığını yitirerek, yorumu yorumculara bırakmadı.

Sabah saatlerinde ekranlarda olan Duygu Canbaş, yapılan operasyonlara tepkisini sözleri, mimikleri ve sorularıyla   dile getirerek, canlı yayına bağlanan Muharrem Sarıkaya'nın 'Günaydın' sözüne karşılık 'günün çok  aydın olduğunu söyleyemeyeceğim' dedi.

NTV'nin genç spikerinin, gözaltılardan çok etkilendiği ve haberleri sunarken sesinin titrediği fark edildi. Genç spiker sürekli operasyonlarla ilgili eleştirel bir yaklaşım sergileyerek, konuklarına çanak sorular sordu.

Haber 7