Kuruluş Osman'da Osman Bey'in içini sızlatan veda! En değer verdiği isimlerden biriydi

2021'den beri Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosunda yer alan Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sıkı takipçilerini üzen haber geldi. Üstlendiği 'Malhun Hatun' karakteriyle popülaritesini önemli ölçüde artıran Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman'la yollarını ayırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2023 09:55 GÜNCELLEME 18.06.2023 09:55 MEDYA
Kuruluş Osman'da Osman Bey'in içini sızlatan veda! En değer verdiği isimlerden biriydi

ATV'de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kuruluş Osman'da Umur Bey'in kızı ve Osman Bey'in eşi rolünü oynayan Yıldız Çağrı Atiksoy'dan beklenmedik haber geldi. Yoğun ilgi gören Kuruluş Osman'da oynadığı 'Malhun Hatun' karakteriyle isminden geniş kitlelere bahsettiren Yıldız Çağrı Atiksoy için ayrılık vakti geldi çattı.

Gönül Dağı sezon finali mi yoksa final mi yapacak? TRT1'den dikkat çeken açıklama geldi!

130.bölümüyle 4.sezonunu tamamlamaya hazırlanan ve 5.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edecek olan Kuruluş Osman’da Malhun Hatun’un vedası çok konuşulacak. Ekipten kendi isteğiyle ayrılmak istediği öğrenilen Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman’daki hikayesinin sona erecek olması ekran başındakilere hayal kırıklığı yaşattı. Kuruluş Osman’a vedasıyla medya gündemine oturan Yıldız Çağrı Atiksoy, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Emret Komutanım, Kayıp Prenses, Savaşçı, Şampiyon, Yedi Güzel Adam, Evli ve Öfkeli gibi projelerde boy göstermişti.

Mehmet Bozdağ'dan TRT1'e yeni proje! Al Sancak, Ateş Kuşları, Kuruluş Osman'dan sonra...