Final kararıyla şaşırtan Alparslan Büyük Selçuklu'ya kimsenin beklemediği transfer!

Finale doğru adım adım yaklaşırken Alparslan Büyük Selçuklu ailesine yeni bir üye daha katıldı. Son olarak Baht Oyunu dizisiyle kameralar karşısına geçen Hande Subaşı, Alparslan Büyük Selçuklu ile anlaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2023 09:34 GÜNCELLEME 18.06.2023 09:34 MEDYA
Final kararıyla şaşırtan Alparslan Büyük Selçuklu'ya kimsenin beklemediği transfer!

Sayılı günler sonra ekranlara veda etmeye hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu hanesine yepyeni bir isim geliyor. İki sezon boyunca izleyenlere unutulmayacak anlar yaşatan Alparslan Büyük Selçuklu’yla Hande Subaşı el sıkıştı.

Ateş Kuşları 20.bölüm fragmanı: 'Aralarında elektrik var gibi' Yine yaptı yapacağını...

Son olarak Baht Oyunu dizisinde üstlendiği ‘Nergis Şahin’ karakteriyle adından söz ettiren Hande Subaşı, Alparslan Büyük Selçuklu’yla gümbür gümbür geliyor. Mesleki kariyerinde Elveda Rumeli, Merhamet, Diriliş Ertuğrul, Bahtiyar Ölmez ve Baht Oyunu gibi yapımlarda boy gösteren Hande Subaşı’nın yeni rolü belli oldu.

Hande Subaşı, zaman atlaması yaşanacak olan Alparslan Büyük Selçuklu projesinde Evdokya karakteriyle izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR