Teşkilat 79.bölüm fragmanında beklenmedik gelişme! Sezon finalinde Ömer yaşayacak mı?

TRT1’in ilgiyle takip edilen dizisi Teşkilat 79.bölüm fragmanında heyecan doruk noktasına çıktı. Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle sezon finali yapmaya hazırlanan Teşkilat’ta beklenmedik gelişmeler yaşanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2023 18:38 GÜNCELLEME 25.06.2023 18:38 MEDYA
Teşkilat 79.bölüm fragmanında beklenmedik gelişme! Sezon finalinde Ömer yaşayacak mı?

Her Pazar akşamı TRT1 ekranında dizi tutkunlarının karşısına geçen Teşkilat dizisinde nefesler tutuldu. Aksiyon ve gerilim dolu bir sezonu daha geride bırakmaya hazırlanan Teşkilat’ın yeni bölüm fragmanında şaşırtıcı olaylar gerçekleşecek. ‘Siyah İnci’ karakterini üstlenen Zeynep Tuğçe Bayat ve ‘Yıldırım Koral’ karakterini üstlenen Gürkan Uygun’un ayrılacağı Teşkilat dizisinde taşlar yerinden oynayacak.

Vermem Seni Ellere 2.bölüm fragmanında heyecanı tavan yaptıran sahne! Böyle itiraf etti

Burak Arlıel’in yönettiği ve Teşkilat Senaryo Ekibi’nin yazdığı Teşkilat 79.bölüm fragmanında Murat Yıldırım’ın rol aldığı ‘Ömer Atmaca’ karakteri için tehlike zilleri çalmaya başlar. Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu Tims&B Productions imzalı Teşkilat 79.bölümüyle 25 Haziran Pazar tarihinde saat 20:00’da TRT1’de dizi severleri ağırlayacak.

Gönül Dağı 103.bölüm fragmanında Azize'den kötü haber! Yaşam savaşını kazanabilecek mi?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR