Dönence 3.bölüm fragmanı: ‘Bu yaptığımız konuşma ikimizin arasında kalacak!’

Dönence 3.bölüm fragmanında Miro’nun tutum ve davranışlarından son derece rahatsızlık duyan Gece tepkisini açıkça dile getirir. Dönence yeni bölüm fragmanında Gündüz ile Özgür arasındaki yakınlık seviyesi giderek artar ve içleri ısıtan dakikalar yaşanır.

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2023 09:27 GÜNCELLEME 13.07.2023 13:32 MEDYA
Dönence 3.bölüm fragmanı: ‘Bu yaptığımız konuşma ikimizin arasında kalacak!’

Dönence 3.bölüm fragmanında Gece, Özgür'e Miro’yla kavga etme sebebini öğrenmeye çalışsa da yanıt alamaz. Gocunacak hiçbir şeyi olmadığının altını çizen Miro, şayet kendisinin olmaması durumun kızın öleceğini ifade eder. Dönence’de sabrı taşan Miro, ‘Git o herife pansuman yap hadi!’ diyerek Gece’ye isyan bayraklarını kaldırır.

TRT1’den 15 Temmuz’a özel Yirmisekiz filmi geliyor! Darbe girişimine ışık tutacak

Dönence’nin gelecek hafta yayına girecek yeni bölümünde Miro’nun tavırları karşısında sessizliğini bozan Gece ise kendisinden soğuduğu gerçeğini yüzüne tokat gibi çarpar. Gülce’nin ‘Sayıları anlayabiliyorum ama insanları anlayamıyorum’ çıkışı izleyenlerin tüm dikkatini üstüne çeker.

Öte yandan Gülce’yi karşısına alan Gece’nin, ‘Bu yaptığımız konuşma kesinlikle ikimizin arasında kalacak. Annemler asla öğrenmeyecek’ çıkışı damgasını vurur.

Serdar Gözelekli’nin yönettiği, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu’nun yazdığı D Media imzalı Dönence 3.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de seyircisiyle buluşacak.