TRT1'den son dakika hamlesi! Alsancak'ı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak

Sevilen dizi hakkında TRT1 tarafından son dakika değişikliği yapıldı. Keyifle takip edilen Al Sancak’ın sezon finali yerine final yapması kararlaştırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2023 17:17 GÜNCELLEME 26.07.2023 17:18 MEDYA
TRT1'den son dakika hamlesi! Alsancak'ı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak

Yeni sezon için hazırlıklara tam gaz devam TRT1, Alsancak hakkında karar değişikliği yaptı. Normal şartlar altında yeni sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edecekti. Fakat beklenildiği gibi olmadı ve TRT1 izleyenlere son dakika kararını ilan etti. Buna göre 2.sezonunun çekilmesi beklenen Al Sancak dizisinin ekran macerasına nokta koyulacak.

15 Haziran Perşembe tarihinde yayına giren 19.bölümü ile sezon finali yapan Al Sancak’ın yayın serüveni resmen sona erdi. Öte yandan söz konusu dizinin yapım şirketi Bozdağ Film’in yeni sezonda “Ağlayan Gelin” dizisini TRT1 için hazırladığı öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR