Gönül Dağı'na Muhteşem Yüzyıl Kösem’den transfer! 4.sezonu renklendirecek

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl Kösem’deki performansıyla akıllara kazınan Sude Zülal Güler, Gönül Dağı ailesine adını yazdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2023 09:24 GÜNCELLEME 06.09.2023 09:24 MEDYA
Gönül Dağı'na Muhteşem Yüzyıl Kösem’den transfer! 4.sezonu renklendirecek

Son olarak Tozluyaka dizisiyle kameralar karşısına geçen Sude Zülal Güler’in yeni sezonda hangi projede yer alacağı belli oldu. Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’le iddialı bir çıkış yakalayan Sude Zülal Güler, bu sefer Gönül Dağı’yla sözleşme imzaladı.

Show TV dizisi yayından kaldırılıyor! Maviye Sürgün erken finalden nasibini aldı

Rol aldığı ‘Ayşe Sultan’ karakteri ile hafızalarda yer edinen Sude Zülal Güler, Gönül Dağı 4.sezonda hikayesiyle seyirciyi etkileyecek. Geçmiş dönemde Gülümse Kaderine, Kazara Aşk, Şeref Sözü, İsimsizler gibi yapımlarda boy gösteren Sude Zülal Güler’in Gönül Dağı’ndaki rolü kesinliğe kavuştu.

Sude Zülal Güler, yeni sezonda sürprizlerin ardı arkasının kesilmeyeceği Gönül Dağı’nda ‘Yeşim’ rolüyle senaryoya hareketlilik kazandıracak. Bilindiği üzere yakın bir zaman önce Gönül Dağı dizisine ünlü oyuncu Burak Can’ın da transfer edildiğinin bilgisi izleyenlere aktarılmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR