Gönül Dağı 110.bölüm fragmanı: Sevdasını kalbine gömen Selma'dan yürek yakan yanıt!

Gönül Dağı 110.bölüm fragmanında Selma, kendisinden beraber olabilmeleri için şans isteyen ve yeni bir ilişkiye hazır olduğunu söyleyen Taner'i geri çevirir.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2023 15:21 GÜNCELLEME 18.10.2023 15:21 MEDYA
Gönül Dağı 110.bölüm fragmanı: Sevdasını kalbine gömen Selma'dan yürek yakan yanıt!

Gönül Dağı'nda kendisine bile itiraf edemediği gerçeklerle yüzleşen Taner, Selma'ya karşı engel olamadığı hissiyatını tüm içtenliğiyle ifade eder. Ama maalesef ki işler Taner'in umduğu gibi gerçekleşmez ve Gönül Dağı 110.bölüm fragmanında Selma'dan olumsuz yanıt alır. Selma'dan 'Bizim aramızda görünmez duvarlar var, geçmişten, anılardan... Ve oradan sıyrılmak o kadar kolay değil. Bizim birlikte olmamız mümkün değil' sözlerini işitir.

Gönül Dağı’nın Taner’inin çocukluk fotoğrafı gün yüzüne çıktı! Herkes onu konuşuyor

Öte yandan yeni bölüm fragmanında Divane'nin beklenmedik bir zamanda kuyuya düşmesi tansiyonu giderek yükseltir. Haberi alan Selma ise babasının başına geleni duyunca büyük bir endişeye kapılır. Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği, Emel Çokçalışkan'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Yahya Samancı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Gönül Dağı 110.bölümüyle 21 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR