Teşkilat'a Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İddialı dizide kartlar yeniden dağıtılacak

Arka Sokaklar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ve Tuzak gibi yapımlarda yer alan Emir Benderlioğlu, Teşkilat dizisine transfer edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2023 14:00 GÜNCELLEME 30.11.2023 14:00 MEDYA
Teşkilat'a Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İddialı dizide kartlar yeniden dağıtılacak

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat dizisinde sürpriz bir transfer hamlesine daha imza atıldı. 2021’den bu yana TRT1 ekranlarında varlık gösteren Tims&B Productions imzalı diziye bu sefer başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu dahil edildi.

Burak Arlıel’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Teşkilat ailesine katılan Emir Benderlioğlu’nun hangi rolü üstleneceği belli oldu. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu, Teşkilat Senaryo Ekibi’nin yazdığı diziyle anlaşma sağlayan Benderlioğlu, Anton karakteriyle ortalığı tozu dumana katacak.

86.bölümden itibaren izleyici kitlesinin karşısına geçecek olan Benderlioğlu, senaryo gereği kıvrak zekası ve kuvvetli askeri bilgileriyle Teşkilat ekibine zorluk çıkaracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR