Kuruluş Osman oyuncusundan üzücü haber! Bundan böyle ekibin üyesi olmayacak

Kuruluş Osman dizisinde Osman Gazi'nin gizli düşmanı ve Vasilis’in üstadı rolüyle kamaralar karşısına geçen Bülent Polat yollarını ayırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2023 09:25 GÜNCELLEME 30.12.2023 09:25 MEDYA
Kuruluş Osman oyuncusundan üzücü haber! Bundan böyle ekibin üyesi olmayacak

134.bölümden bu yana ‘Üstad Gera’ karakteriyle Kuruluş Osman’a farklı soluk getiren Bülent Polat’tan hayranlarına hüsran yaşatacak bir gelişme yaşandı. Kuruluş Osman’daki oyunculuk performansıyla seyircilerin takdirini kazanan usta isim kendisine yazılan hikayenin sonuna geldi.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Güzel Günler’den transfer! Taşlar yerinden oynayacak

Bülent Polat, Ahmet Yılmaz’ın yönettiği ve Mehmet Bozdağ’ın hem yapımcısı hem proje tasarımcısı olduğu Kuruluş Osman’a 142.bölümde veda edecek. Bilindiği üzere Polat, Kuruluş Osman’dan önce yine bir ATV dizisi olan Ateş Kuşları’yla ekran önüne çıkmış ve burada rol aldığı ‘Doktor Feza’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Öte yandan oyunculuk kariyerinde Seversin, Bir Zamanlar Çukurova, Çukur, Kertenkele: Yeniden Doğuş, Karagül, İşler Güçler, Behzat Ç., Avrupa Yakası, Yeditepe İstanbul, Yılan Hikayesi, Dadı ve Çiçek Taksi gibi projelerde yer almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR