Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında duygulandıran sahne! Seyredince çok iyi hissedeceksiniz

TRT1'in vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında ekran başındakilerin mutluluğuna mutluluk katacak bir gelişme yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2024 10:35 GÜNCELLEME 08.02.2024 10:36 MEDYA
Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında duygulandıran sahne! Seyredince çok iyi hissedeceksiniz

Elif ve Kenan ikilisinin yıllardır hasretini çektikleri o şey nihayet gerçek olur ve Gönül Dağı 126.bölüm fragmanında kalpleri sıcacık edecek bir gelişme meydana gelir. ''Kenan duyduklarımız doğru değil mi? Tüm bunlar bir rüya değil...'' diyerek yaşadığı şaşkınlığı ifade eden Elif eşi benzeri olmayan duygular içerisine girer.

TRT1’den Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu geliyor! Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i var

Hayallerine kavuşan ve engellerin üstesinden gelen Elif ve Kenan için artık bambaşka bir dönem başlıyor. Evlat sahibi olacaklarını öğrenir öğrenmez ağzı kulaklarına varan Elif ve Kenan müjdeli haberi aile fertleriyle paylaşır. Sevdikleri ise onların tarifsiz mutluluğuna ortak olur ve yüzlerde tatlı bir tatlı bir tebessüm bıraktıran dakikalar yaşanır.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muro'su geliyor! Farklı renk katacak

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle takip edilen, başarılı sahneleriyle reytinglerin zirvesine oturan Gönül Dağı 126.bölümüyle 10 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Teşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacak