Ben Bu Cihana Sığmazam 3.sezon bekleyenlerin ağzının tadı kaçacak! Yeni karar duyuruldu

Kardeşlerim, Kuruluş Osman, Aldatmak, Ateş Kuşları gibi birbirinden iddialı yapımlara imza atan ATV, Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında final kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 09:20 GÜNCELLEME 09.05.2024 09:20 MEDYA
Ben Bu Cihana Sığmazam 3.sezon bekleyenlerin ağzının tadı kaçacak! Yeni karar duyuruldu

İki sezondur yayın macerasını kesintisiz sürdüren Ben Bu Cihana Sığmazam hayranlarına hüsran yaşatacak bir haber geldi. Zengin oyuncu kadrosu ve iddialı konusuyla izleyenleri her Salı akşamı ATV ekranlarına kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ekran ömrü tükeniyor.

Bahar'a kimsenin beklemediği transfer! Show TV dizisine öyle bir isim katılıyor ki

Final yapacak olan diziler kervanına katılan ve ekran yolculuğunun sonuna gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bitirileceği tarih belli oldu. 20 Eylül 2022’den beri aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle nefesleri kesen Ben Bu Cihana Sığmazam 21 Mayıs tarihinde seyircilere elveda diyecek. Şimdiye kadar 64 bölüm yayınlanan dizinin 68.bölümünde yayın hayatına nokta koyulacak.

Bilindiği üzere Oktay Kaynarca ‘Cezayir Türk/Temur Turan’, Ebru Özkan ‘Firuze Turan’ ve Burak Çelik ise ‘Ateş Türk/Jean Luc Tonnerre’ karakteriyle başrolleri paylaşıyordu. Mustafa Şevki Doğan ve Tuğçe Küçükkalıpçı’nın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Ben Bu Cihana Sığmazam’da her hafta heyecanın ardı arkası kesilmiyordu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR