Bahar dizisine ters köşe yapacak transfer! Onu ekranda görünce şok şaşıracaksınız

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Bahar dizisinde transferlere bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya platformunda yayınladığı komedi videolarıyla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu Bahar'la el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 00:02 GÜNCELLEME 30.04.2024 00:02 MEDYA
Bahar dizisine ters köşe yapacak transfer! Onu ekranda görünce şok şaşıracaksınız

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan ve milyonlarca takipçisi olan Yasemin Sakallıoğlu'nun yeni adresi herkesi çok şaşırttı. Oyunculuk kariyerinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Jet Sosyete gibi projelerde boy gösteren Yasemin Sakallıoğlu bu kez Bahar dizisiyle sözleşme imzaladı.

Gönül Dağı'na alışılagelmişin dışında bir isim geliyor! Ülkemizin gündemine oturmuştu

Show TV'de her Salı akşamı reytingleri altüst eden ve yediden yetmişe geniş bir hayran kitlesine sahip Bahar dizisinde sürpriz bir karakterle izleyenlerin karşısına geçecek. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Bahar'la anlaşan Yasemin Sakallıoğlu'nun hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam resmen bitiriliyor! Sona ereceği tarih ATV tarafından açıklandı

Demet Evgar'ın 'Bahar Özden/Yavuzoğlu', Buğra Gülsoy'un 'Evren Yalkın' ve Mehmet Yılmaz Ak'ın ise 'Timur Yavuzoğlu' karakterini üstlendiği Bahar'ın yeni oyuncusu Yasemin Sakallıoğlu 'Hasibe' rolüyle seyircisini ağırlayacak.

Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği MF Yapım imzalı Bahar, 13 Şubat tarihinden bu yana yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR