Teşkilat'ta kimsenin ummadığı veda! Başroldeki isim için yolun sonu resmen göründü

TRT1 ekranlarında her bölümü ayrı heyecana sahne olan Teşkilat dizisinde çok konuşulacak bir veda yaşanacak. İki sezondur TRT1'in rekortmen projesi Teşkilat'ın başrolünü üstlenen Murat Yıldırım elveda demeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 09:07 GÜNCELLEME 10.05.2024 09:07 MEDYA
Teşkilat'ta kimsenin ummadığı veda! Başroldeki isim için yolun sonu resmen göründü

Her Pazar akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Aksiyon ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Teşkilat'ta ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. 3.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edeceği öğrenilen projenin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan kötü haber geldi.

Kuruluş Osman'dan Burak Özçivit ayrılıyor mu? ATV dizisindeki akıbeti belli oldu!

'Ömer Atmaca' karakteriyle 2 sezondur Teşkilat'ta oyunculuk performansı sergileyen Murat Yıldırım kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi. 111.bölümde sezon finali yapmaya ve yaz boyunca ekranlara mola vermeye hazırlanan Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım artık olmayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da final öncesi bomba transfer! O oyuncuyla imzalar atıldı

Bilindiği üzere Murat Yıldırım, önceki yıl diziyle bir sezon için anlaşmış, bu sezonda da gelen yoğun istek üzerine Teşkilat yapımına devam etmişti. Öte yandan ekranların sevilen siması son dönemde peş peşe rol aldığı reklam filmleriyle de isminden bahsettiriyor.

Güldür Güldür Show'la yollarını apar topar ayırmıştı! 'Dönmem' çıkışı ortalığı salladı