Kuruluş Osman 6.sezonda Burak Özçivit olacak mı? Herkes bu sorunun cevabını bekliyordu

Hem konusuyla hem oyuncu kadrosuyla ATV'ye damgasını vuran Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'in akıbeti belli oldu. 2019'den bu yana yayın hayatına devam eden Kuruluş Osman'ın başroldeki ismi Burak Özçivit, 1 sezon daha anlaşma sağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2024 10:32 GÜNCELLEME 19.05.2024 10:32 MEDYA
Kuruluş Osman 6.sezonda Burak Özçivit olacak mı? Herkes bu sorunun cevabını bekliyordu

Kuruluş Osman seyircisinin bir süredir sabırsızlık içerisinde beklediği sorunun yanıtı resmen belli oldu. Bilindiği üzere Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, normal şartlar altında 5 sezon için el sıkışmıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da final öncesi bomba transfer! O oyuncuyla imzalar atıldı

Kuruluş Osman'ın 5.sezonunun tamamlanmasına yalnızca sayılı günler kalmışken Burak Özçivit'in devam edip etmeyeceği akılları kurcalamıştı. Rol aldığı 'Osmanlı Devletinin İlk Padişahı Osman Gazi' karakteriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Burak Özçivit'ten müjdeli haber geldi.

Güldür Güldür Show'la yollarını apar topar ayırmıştı! 'Dönmem' çıkışı ortalığı salladı

Alınan son bilgiler doğrultusunda başarılı oyuncunun 1 sezon daha anlaşma sağladığının ve 6.sezonda da serüveninin süreceği öğrenildi. Yeni bir değişiklik olmazsa Emre Bey’in hayat verdiği Orhan’lı döneminin ise önümüzdeki sezon sonunda başlayacağı konuşuluyor. Tüm bu gelişmelerinin yanı sıra sezon finalinin 12 Haziran’da yani haziran ayının ikinci haftası olması planlanıyor.

Teşkilat'ta beklenmedik veda! Başrol oyuncusu kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi