Güldür Güldür'den vazgeçmişti! Yepyeni bir projeye yelken açan isimden olay sözler

Show TV'de her Cumartesi akşamı yayınlanan Güldür Güldür Show'dan ayrılan Giray Altınok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güldür Güldür Show'a apar topar veda etmesiyle gündeme oturan Giray Altınok, 'Dönmem' çıkışıyla dikkatleri çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2024 15:07 GÜNCELLEME 17.05.2024 15:07 MEDYA
Güldür Güldür'den vazgeçmişti! Yepyeni bir projeye yelken açan isimden olay sözler

BKM imzalı Güldür Güldür Show'da üstlendiği 'Feridun' karakteriyle adından söz ettiren Giray Altınok, vedasının ardından ilk defa konuştu. Güldür Güldür Show'la yollarını ayırır ayırmaz Blu TV'de yayına giren Prens'le el sıkışan Giray Altınok, açıklamasıyla ortalığı salladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da final öncesi bomba transfer! O oyuncuyla imzalar atıldı

Aldığı ayrılık kararıyla ekran başındakileri hayal kırıklığına uğratan Giray Altunok, Güldür Güldür Show'a bir daha dönmeyeceğinin altını çizdi.

Hem senaryosunu kaleme aldığı hem başrolünü üstlendiği Prens dizisiyle oyunculuk kariyerine devam etme kararı alan Giray Altınok, 'Kendi yaptığım işleri üretme, yeşillendirme vakti' diyerek Güldür Güldür Show'a kapılarını kapattı.

Kuruluş Osman'dan Burak Özçivit ayrılıyor mu? ATV dizisindeki akıbeti belli oldu!

Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına konuk olan Altınok "Güldür Güldür’e muhtemelen dönüş olmaz. Çok müthiş bir keyifti Güldür Güldür‘de olmak… Arkadaş grubum, en yakın arkadaşlarım hâlâ orada… Zaten çekimlere falan da gidiyorum arada vaktim olduğunda… Kulis sohbetlerini çok özlüyorum çünkü…" dedi.

Teşkilat'ta beklenmedik veda! Başrol oyuncusu kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi

"Vaktimin büyük bir bölümünü Güldür Güldür'e ayırınca kendi projelerime odaklanamıyordum" diyen başarılı oyuncu devamında "Güldür Güldür ekibi benim ailem gibi ama vakit kendi yaptığım işleri üretme, yeşillendirme vakti" dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR