Bahar dizisi final mi yapıyor? Show TV son noktayı koydu ve seyirciye tarih verdi!

Show TV’de her Salı akşamı yayına giren Bahar dizisinin final yapacağı söylentisine son nokta koyuldu. Show TV, söz konusu iddiaların hiçbir şekilde gerçekliği yansıtmadığını ve yeni bölüm yayın tarihini izleyici kitlesine duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 13:40 GÜNCELLEME 10.05.2024 14:55 MEDYA
Bahar dizisi final mi yapıyor? Show TV son noktayı koydu ve seyirciye tarih verdi!

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle seyredilen Bahar dizisinin sıkı takipçilerini üzen bir iddia ileri sürüldü. Bilindiği üzere normal şartlar altında 7 Mayıs tarihinde yayınlanması beklenen Bahar’ın ekrana gelmemesi şok etkisi oluşturmuştu.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye 2.sezon öncesi bomba transfer! İmzalar resmen atıldı

Bu hafta yeni bölümü yayınlanmamasının ardından sosyal medyada ‘final yapıyor’ iddiası çığ gibi büyümeye başladı. Show TV, aradan çok geçmeden yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koydu ve izleyenlerin kafasını soru işaretlerini giderdi.

Dizinin bitirileceği yönündeki iddianın asılsız olduğunun özellikle altını çizen Show TV, 14 Mayıs tarihinde macerasına kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu. Öte yandan yeni bölümünün ise yetişmediği için bu hafta yayınlanmadığının bilgine ulaşıldı.

Arka Sokaklar’a Kavak Yelleri'nden dev transfer! Ekranların tozunu atmaya geliyor

İşte, yapım şirketi tarafından yapılan o açıklama:

Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz; bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız. Baharın en güzel günlerimde, 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her salı, yeni bölümlerimizle buluşmak üzere