Mehmed Fetihler Sultanı hakkında TRT1'den şaşırtıcı karar! Tamam mı yoksa devam mı?

Tarihin kapılarını ardına kadar aralayan ve izleyenleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaran Mehmed Fetihler Sultanı'nın akıbeti belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2024 09:51 GÜNCELLEME 05.06.2024 09:51 MEDYA
Mehmed Fetihler Sultanı hakkında TRT1'den şaşırtıcı karar! Tamam mı yoksa devam mı?

Sürükleyici hikayesiyle izleyenlerin ekranın başından bir an dahi ayrılmaksızın seyrettiği Mehmed Fetihler Sultanı hakkında önemli bir karar alındı. Sultan Mehmed döneminin etkileyici atmosferiyle ekran başındakilere kelimenin tam anlamıyla seyir zevki yaşatan Mehmed Fetihler Sultanı'nın akıbeti açıklandı.

Survivor'un unutulmaz isminin yeni adresi olay oldu! Sandık Kokusu'ndan büyük teklif

İlk sezonuyla iddialı bir çıkış yakalamayı başaran ve yayına girdiği her hafta reytinglerde ciddi puan toplayan Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezon onayı aldı.

Aksiyonun ardı arkasının kesilmediği ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda da ekran macerasına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Öte yandan Şafak Bal ve Yıldıray Yıldırım'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Mehmed Fetihler Sultanı, 11 Haziran Salı tarihinde sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine ara verecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR