Halk TV'den Bakan Tekin'e büyük saygısızlık! Tepki çeken anlar

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da katıldığı bir programda alana giriş yaparken Halk TV muhabiri tarafından saygısızlığa uğradı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 18:13 GÜNCELLEME 24.05.2024 18:13 MEDYA
Halk TV'den Bakan Tekin'e büyük saygısızlık! Tepki çeken anlar

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da katıldığı bir programda alana giriş yaparken canlı yayına bağlanan Halk TV muhabirinin önce  müfredata ilişkin soru sormak istemesi üzerine, Bakan Tekin’in müfredata ilişkin basın toplantısı düzenleyeceğini orada kendisine sorularını yöneltebileceklerini belirtmesine rağmen Halk TV muhabiri bir süre sonra taciz haberciliğine devam ederek tekrar alanda belirdi ve aynı soruyu tekrar sormak istedi.



TACİZ HABERCİLİĞİNDE İSRAR ETTİ

Müfredat konusunda düzenleyecekleri basın toplantısında her soruya cevap vereceklerini yineleyen Bakan Tekin, Halk TV muhabirini üstelik toplantıya davet ettiği halde Halk TV taciz haberciliğinde ısrar etti.

Alanda bekleyen binlerce öğrenciyi  bekletmek istemeyen Bakan Tekin, çoçukların yanına ilerledi. Bu sırada Halk TV muhabiri, kendisine "Çocuklar bekliyor, lütfen programımız aksıyor" diye uyarıda bulunan bir öğretmenle de tartıştı.

Agresif tavırlarıyla dikkati çeken muhabir canlı yayını, Bakan Tekin'in kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen öğrencilerle fotoğraf çektirirken de devam ettirdi.

BİR KEZ DAHA ÖNÜNE ATLAYARAK MİKROFON UZATTI

Bakan Tekin ile öğrencilerin sohbetlerine aldırış etmeden kalabalıkların arasından geçerek canlı yayınını sürdüren muhabir tekrar Tekin'in önüne atlayarak aniden mikrofon uzattı ve soru sormaya çalıştı. Daha önce de örneklerini benzer medya şirketlerinde görülen taciz haberciliğine devam ederek ısrarla soru sormaya çalışan ve  Bakan Tekin'i canlı yayına habersizce alan muhabire Tekin, "Basın olarak haber alma hürriyetininizi saygıyla karşılıyorum, sorduğunuz sorularla ilgili basın açıklaması yapacağım siz de buyrun gelin, konuşalım. bu kadar insanın hakkını gasp etmeye hakkınız yok. "diye yani verdi.

BAKAN TEKİN'DEN TEPKİ

Yine ısrar eden muhabire Bakan Tekin, tepki gösterdi ve "lütfen" diyerek program alnına geçti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR