Survivor All Star'da umulmadık ayrılık! 'Gitmek istemezdim' deyip yarışmaya veda etti

Kıyasıya rekabetin hız kesmeden devam ettiği Survivor All Star yarışmasında bu hafta elenen isim netlik kazandı. Heyecanın bir an dahi eksik olmadığı Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı Damla Can olarak açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2024 15:23 GÜNCELLEME 28.05.2024 15:24 MEDYA
Survivor All Star'da umulmadık ayrılık! 'Gitmek istemezdim' deyip yarışmaya veda etti

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Survivor All Star'da son düzlüğe gelindi ve büyük finale yalnızca sayılı günler kaldı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da potaya giren yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. Mavi takımdan Özgür, Batuhan, Damla Can ve kırmızı takımdan da Nefise düelloda bir araya geldi.

Oktay Kaynarca’nın yeni adresi şaşkına çevirdi! Final yapar yapmaz Alan'la el sıkıştı

Özgür, Batuhan ve Damla Can'ın aksine Nefise, ilk kez düelloya çıktı. Geride bıraktığımız hafta boyu düzenlenen 3 dokunulmazlıkta da kaybeden mavi takım olmuştu.

SURVİVOR ALL STAR'DAN AYRILAN DAMLA CAN OLDU!

Düelloda ilk potadan çıkan Nefise, ikinci ise Batuhan oldu. Damla Can ile Özgür arasında eleme düellosu gerçekleşti. Özgür ile mücadele eden Damla Can veda eden son isim oldu.

Damla Can, Survivor All Star'dan ayrılırken şu açıklamada bulundu:

''Buradan gitmek istemezdim. Ama şu bir gerçek ki, altı sene sonra burada olmanın keyfi çok başkaydı. Rakiplerim çok güçlüydü. İnanılmaz bir takım var bu sene, şans benim yanında değildi. Kim elenirse elensin o kadar çok üzülecektim ki. Oynarken o kadar çok keyif aldım ki benim için unutulmaz bir andı. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İki hafta sonra onları İstanbul'da bekliyorum.''

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR