Teşkilat'tan ayrılan Murat Yıldırım'ın yeni adresi şoke etti! Partneri belli oldu

TRT1'in izlenme rekorları kıran dizisi Teşkilat ile yollarını ayıran Murat Yıldırım, yepyeni projesiyle 2024'e damgasını vuracak. Yeni sezonda yayınlanacak sürpriz bir projeye imzasını atan Murat Yıldırım, Ebru Şahin'le beraber rol alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 09:09 GÜNCELLEME 18.06.2024 09:09 MEDYA
Teşkilat'tan ayrılan Murat Yıldırım'ın yeni adresi şoke etti! Partneri belli oldu

Teşkilat dizisinde MİT Ajanı Ömer Atmaca karakteriyle nam salan Murat Yıldırım'ın yeni adresi gün yüzüne çıktı. Oyunculuk performansıyla izleyenlerden tam not alan Murat Yıldırım, çok konuşulacak bir projeye evet dedi.

Yeni sezonda yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan projeyle kameralar karşısına geçecek olan Murat Yıldırım'ın partneri netlik kazandı. Heyecanın ardı arkasının kesilmeyeceği ve adı şimdilik açıklanmayan dizide Ebru Şahin'le birlikte başrolü paylaşacak.

Ebru Şahin'in “Nazlı”, Murat Yıldırım ise “Demir” karakterini üstleneceği projede sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı ve nefesleri kesen bir hikaye gözler önüne serilecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni sezonda NOW TV ekranlarında ekran macerasına atılacak dizide ülkemizin yanı sıra dünyada da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve proje seçimi konusunda son derece titiz davranan Ebru Şahin ve Murat Yıldırım oynayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR