Kanal 7'nin başarılı dizisi Kan Çiçekleri'nde sular durulmuyor! Gerilim tavan yapacak

Ömer Baykul ile Halil İbrahim Ünal'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kan Çiçekleri'nde Cevahir'in Dilan'ı kaçırması tansiyonu bir hayli yükseltir.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2024 10:53 GÜNCELLEME 31.05.2024 10:53 MEDYA
Kanal 7'nin başarılı dizisi Kan Çiçekleri'nde sular durulmuyor! Gerilim tavan yapacak

Sürprizlerle dolu sahneleriyle Kanal 7 ekranlarına damgasını vuran Kan Çiçekleri’nde Baran ve Dilan, Cevahir'i tuzağa çekmek isterken kendilerinin tuzağa düştüğünün farkında değildir. Dilan, Baran'ın yanından ayrıldığı sırada Cevahir onu bayıltarak kaçırır. Çılgına dönen Baran, Dilan'ı kurtarabilecek mi?

Kanal 7'nin dikkat çeken dizisi Divane Gönlüm'de büyük kriz! Tokadı yapıştırıyor

Kan Çiçekleri 328. Bölümde Neler Yaşanacak?

Dilan, Cevahir'den kurtuldukları günün hayalini Baran'la paylaşırken birazdan kaçırılacağını aklının ucundan bile geçirmez. Bugünün yeni bir başlangıç olacağını söyleyen Dilan, Baran'ın yanından kısa süreliğine ayrılır. O esnada korumayı etkisiz hale getiren Cevahir, sinsi planını devreye sokarak Dilan'ı kaçırır. Durumun farkına varan Baran, deliye döner. Dilan, Cevahir'in elinden nasıl kurtulacak?

Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık bu hafta İzmir'de! Seyirciyi sürprizler bekliyor

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR