Esaret dizisinde hafızalardan silinmeyecek sahne! Büyük buluşma gerçekleşiyor

Kanal 7'nin beğenilen dizisi Esaret 432.bölümünde heyecandan yerinde duramayan Hira için teyzesiyle buluşma vakti nihayet gelip çatmıştır.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 14:34 GÜNCELLEME 04.06.2024 14:34 MEDYA
Esaret dizisinde hafızalardan silinmeyecek sahne! Büyük buluşma gerçekleşiyor

Esaret dizisinin 352.bölümünde Orhun, Hira'nın Afife için canını tehlikeye atarak ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığını annesine anlatır. Hira ise teyzesiyle buluşacağı için çok heyecanlıdır. Teyzesi Hira'yı görünce ne yapacak?

Orhun, Hira'nın yaptığı fedakarlıktan sonra annesinden onunla görüşmesini ve geçmiş olsun demesini ister. Afife ise her zaman ki gibi tavırlarından taviz vermez. Öte yandan gitgide ailesi genişleyen Hira, bu kez de teyzesiyle buluşur. Buluşmaya Orhun'la giden Hira, teyzesini görünce çocuklar gibi sevinir.

Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR