Teşkilat'tan adı silinmişti! Selin Genç'in yeni adresi izleyiciyi heyecanlandırdı

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisiyle yollarını ayıran Selin Genç'ten müjdeli haber geldi. 'Sena' karakteriyle yıldızı bir kez daha parlayan Selin Genç, sevenlerini heyecanlandıracak açıklamalara imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2024 09:15 GÜNCELLEME 19.06.2024 09:15 MEDYA
Teşkilat'tan adı silinmişti! Selin Genç'in yeni adresi izleyiciyi heyecanlandırdı

TRT1 ekranlarında 4 sezondur yayın hayatına devam eden Teşkilat'ın sevilen ismi Selin Genç ayrılık kararıyla sevenlerini üzmüştü. Selin Genç, Teşkilat dizisiyle yollarını ayırır ayırmaz izleyici kitlesine heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Finalden kaçamadı! Şahane Hayatım'ın yayından kaldırılacak olmasının nedeni...

''BENİM İÇİN FİNALDİ''

Teşkilat projesinin 5.sezonunda yer almayacağının altını çizen Genç, “Teşkilat ekibi ile vedalaştık, geçenlerde sezon finali yaptık. Benim için finaldi, artık yeni projelere baktığım bir dönemdeyim.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, yaz döneminde çalışmayı hedeflediğini sözlerine ekleyen Selin Genç, çalışma ile tatil yapma konusunu artık güzel dengeleyebildiğini de belirtti.

YENİ ADRESİ RESMEN BELLİ OLDU!

Televizyonda yayınlanacak bir proje için görüşmeler yaptığı müjdesini veren Selin Genç, “Olursa beni çok mutlu edecek. Ben şimdiye kadar hep farklı şeyleri oynamaya çalışan bir oyuncu oldum, o yüzden ona dikkat ediyorum” dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR