Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin yeni projesi herkesi şaşırttı! İmzayı attı

Gönül Dağı’ndan ayrılmasıyla medya gündemini uzun bir süre meşgul eden Gülsim Ali, sürpriz projeyle imzaları attı. Son olarak Al Sancak dizisiyle kameralar karşısına geçen Gülsim Ali, Ender Yapım imzalı Geçmişin Kokusu’yla anlaşma sağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2024 09:55 GÜNCELLEME 28.06.2024 09:55 MEDYA
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin yeni projesi herkesi şaşırttı! İmzayı attı

2020 – 2022 yılları arasında Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosunda yer alan Gülsim Ali’nin yeni projesi gün yüzüne çıktı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Gülsim Ali, Serkan Özarslan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Geçmişin Kokusu'yla el sıkıştı. Son olarak Al Sancak projesinde rol aldığı ‘Nadia Ivanov - Sıla Korkmaz’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen ünlü oyuncu projedeki hikayesiyle seyirciyi etkileyecek.

“Gelecek bazen geçmişte saklıdır” sloganıyla yazılan Geçmişin Kokusu’yla anlaşma sağlayan Gülsim Ali’nin hangi rolü oynayacağı belli oldu. Görkem Sevindik’le beraber başrolleri üstlenmeye hazırlanan Gülsim Ali, ‘Elina’ karakteriyle bomba gibi dönüyor.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilecek filmin 27 Haziran’da sete çıkması planlanıyor. Makedonya’nın tarihi dokusunda imkansız bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR