Divane Gönlüm 13.bölüm fragmanında Sultan'dan ortalığı karıştıracak hamle!

Divane Gönlüm 13.bölümde her şeyden habersiz olan Harun, Sultan'ı evlerine akşam yemeğine çağırır. Harun'un annesi ise kızını Sultan'la evlendirmek ister fakat Sultan'ın yemeği gelmesinin sebebi Nagin'e daha yakın olmaktır.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2024 11:02 GÜNCELLEME 10.06.2024 11:02 MEDYA
Divane Gönlüm 13.bölüm fragmanında Sultan'dan ortalığı karıştıracak hamle!

Divane Gönlüm 13.bölümde Sultan'ın evlerine kadar gelerek onlara misafir olması Nagin'in korkuya kapılmasına neden olur. Yaptıklarından sonra Sultan'ı hayatında istemeyen Nagin onu sofrasında görünce ne yapacağını şaşırır. Sultan ise Nagin'i tutarak onu hala çok sevdiğini söyler. Sultan ayrıca, Harun'un eski sevgilisine ulaşarak tekrar onun hayatına sokar. Sultan, Nagin ve Harun'u ayırabilecek mi?

Bambaşka hayatlar süren Nagin ve Sultan’ın yaşadığı trajik aşk hikayesi “Divane Gönlüm” hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Pakistan’ın ünlü oyuncuları Danish Taimoor ve Hiba Bukhari’nin başrollerini paylaştığı “Deewangi” dizisi “Divane Gönlüm” adıyla Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Divane Gönlüm, siyah ve beyaz kadar farklı hayatlara sahip iki gencin yollarının kesişmesiyle birlikte yaşanan aşk öyküsünü konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR