Rüzgarlı Tepe 116.bölüm fragmanı: Vefat mı ediyor? Gözler üzerine çevrildi!

Rüzgarlı Tepe 116.bölümde, kaza geçiren Halil, hastaneye yetiştirilir fakat hayati tehlikesi devam eder. Halil'in elini sedyede bile bir an olsun bırakmayan Zeynep, gözyaşları içinden ondan gelecek iyi haberi bekler. Halil'den acı haber mi geldi?

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2024 12:44 GÜNCELLEME 10.06.2024 12:44 MEDYA
Rüzgarlı Tepe 116.bölüm fragmanı: Vefat mı ediyor? Gözler üzerine çevrildi!

Rüzgarlı Tepe 116.bölümde Alper'in kendisine kurduğu hain tuzağın ardından kaza geçiren Halil, hastanede yaşam mücadelesi verir. Tıpkı Halil'in onu beklediği gibi Zeynep de Halil'i gözyaşları içinde bekler. Öte yandan Songül, kaza yüzünden Zeynep'i suçlamaya başlar. Zeynep'in ise tek düşündüğü Halil'den gelecek iyi bir haberdir fakat gelen haberle herkes şok olur. Halil, yaşamını mı yitirdi?

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitliyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR