Kızılcık Şerbeti 3.sezon öncesi Hayatımın Neşesi'nden taze kan! TRT1'in yıldızı...

Son olarak TRT1'de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Hayatımın Neşesi'nde oyunculuk performansı sergileyen Şebnem Bozoklu, Kızılcık Şerbeti'yle el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 16:08 GÜNCELLEME 26.06.2024 16:08 MEDYA
Kızılcık Şerbeti 3.sezon öncesi Hayatımın Neşesi'nden taze kan! TRT1'in yıldızı...

Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarında final yapan Hayatımın Neşesi'nde kameralar karşısına geçen Şebnem Bozoklu'nun yeni adresi belli oldu. Üstlendiği 'Neşe Şenbakkal' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Şebnem Bozoklu, Kızılcık Şerbeti projesiyle anlaşma sağladı.

Verdiği birkaç aylık aranın ardından ekranlara dönüş yapmaya hazırlanan Şebnem Bozoklu Kızılcık Şerbeti 3.sezonda 'Meri' karakteriyle farklı bir soluk getirecek. Ve burada senaryo gereği Kıvılcım karakterinin İzmir’den gelen kuzeni rolüyle olayların seyrini değiştirmeye hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Şebnem Bozoklu oyunculuk kariyerinde Elbet Bir Gün, Babam Çok Değişti, Gel Dese Aşk, Çifte Saadet, Altınsoylar, Ulan İstanbul, Galip Derviş, Canım Ailem ve Selena gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR