Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece, Kapadokya'nın kalbi Ürgüp'te!

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun güzelliklerini ekranlara taşımaya devam ediyor. "Gündüz Gece" bu hafta; doğal güzellikleri, eşsiz manzarası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Kapadokya'nın ilgi odağı Ürgüp'ten izleyici karşısına çıkıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2024 10:09 GÜNCELLEME 13.06.2024 10:10 MEDYA
Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece, Kapadokya'nın kalbi Ürgüp'te!

Doğu batı, kuzey güney demeden Anadolu'yu baştan başa gezen Gündüz Gece, izleyenlerini keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Kürşat'ın esprili sunumuyla ekranlara gelen Gündüz Gece'nin bu haftaki adresi, Kapadokya'nın kalbi Ürgüp.

Peri Bacaları ile ünlü Kapadokya bölgesinin kalbi Ürgüp oluyor. Ürgüp'ün Yeşilöz ilçesinden sıcacık karelerle programa başlayan Kürşat, tandır ekmeği yapan teyzelerle hem ekmek yaptı hem şarkı söyledi.

 Taştan tarihi bir evde yerel lezzetlerin ön plana çıktığı bir sofraya misafir olan Kürşat, evin güzelliğinden gözlerini alamadı.  Kürşat daha sonra, patatesiyle ünlü Nevşehir'in patates tarlalarında çiftçiyle hemhal oldu. Daha sonra halk ozanlarıyla türkü söyleyen Kürşat, Ürgüp'ün tarihi taş evinin içini gezerek programını noktaladı.

Dört bir yanı tarih kokan Anadolu'nun doğal güzellikleri ve bereketli topraklarını karış karış gezen "Gündüz Gece" her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR