Divane Gönlüm 18.bölüm fragmanı: Nagin ve Sultan evleniyor! Nikah masasında...

Divane Gönlüm 18.bölümde Sultan, Nagin'i elde etmek her kötülüğü yapar. Harun'un kaza geçirmesine neden olan Sultan, sonunda Nagin'i nikah masasına oturmaya ikna eder. Sultan ve Nagin evleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 10:59 GÜNCELLEME 14.06.2024 10:59 MEDYA
Divane Gönlüm 18.bölüm fragmanı: Nagin ve Sultan evleniyor! Nikah masasında...

Divane Gönlüm 18.bölümde Harun'un Sultan'la konuşmaya giderken kaza geçirmesi, ailesini derinden üzer.  Sultan'la iş birliği yapan Harun'un eski sevgilisi ise onun kaza geçirmediğini, Sultan'ın suikastına uğradığını söyler.

Kulaklarına inanamayan Harun'un acılı annesi, Nagin'e tepki göstererek Harun'dan boşanmasını ve Sultan'la evlenmesini söyler. Bunun üzerine Nagin, Sultan'la evlenmeye karar verir. Sultan, sonunda istediğini aldı mı?

Bambaşka hayatlar süren Nagin ve Sultan’ın yaşadığı trajik aşk hikayesi “Divane Gönlüm” hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Pakistan’ın ünlü oyuncuları Danish Taimoor ve Hiba Bukhari’nin başrollerini paylaştığı “Deewangi” dizisi “Divane Gönlüm” adıyla Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Divane Gönlüm, siyah ve beyaz kadar farklı hayatlara sahip iki gencin yollarının kesişmesiyle birlikte yaşanan aşk öyküsünü konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR