Ülke TV'nin sevilen programı Girişimci Kadınlar'da seyirciyi etkileyecek hikaye!

Kadınların iş dünyasında gösterdikleri girişimcilik hikayelerini bizzat kendilerinden dinleyen Girişimci Kadınlar, azmin ve cesaretin öyküsünü ekranlara taşımaya devam ediyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, Üretken Eller Kadın Girişimi Kooperatifi'nin hikayesini dinliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 11:43 GÜNCELLEME 14.06.2024 11:43 MEDYA
Ülke TV'nin sevilen programı Girişimci Kadınlar'da seyirciyi etkileyecek hikaye!

Birçok sektörde ve iş kolunda önemli başarılara imza atmış kadınlar yola çıkış hikayelerini, üretim süreçlerini, yaşadıkları hayal kırıklıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve gösterdikleri mücadeleyi Girişimci Kadınlar'a anlatıyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, kadınların istihdama katılımı amacıyla kurulan Üretken Eller Kadın Girişimi Kooperatifi'nin başarı hikayesini izleyenleriyle buluşturuyor.

Üretken Eller Kadın Girişimi Kooperatifi başkanı, kadınların istihdama ve sosyal hayata entegre olmasını amaçladıklarını belirterek birçok ürünün üretimini yaptıklarını ifade etti. Başlangıçta saç yağlısı, mantı ile başlayarak sonrasında içli köfte, yaprak gibi ürünlerin çeşitliliğini arttırdıklarını belirtti. Ürünlerine güvendiklerini söyleyen kadın girişimci, daha da büyüyeceklerine inandıklarını söyledi.

Cesaret ve istikrarla başarılı işlere imza atan girişimci kadınların azim dolu hikayeleri her Pazar, saat 16.00’da ÜLKE TV ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR