Emanet 692.bölüm fragmanı: Evliliklerini herkese ilan ettiler! Duymayan kalmadı

Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet 692.bölüm fragmanında, Nana ve Poyraz evliliklerini herkese ilan eder. Poyraz'ın annesi Cennet, daha ilk günden Nana'ya kaynanalık yapma peşindedir fakat Poyraz duruma müdahale ederek Nana'ya arka çıkar.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 11:55 GÜNCELLEME 14.06.2024 11:55 MEDYA
Emanet 692.bölüm fragmanı: Evliliklerini herkese ilan ettiler! Duymayan kalmadı

Emanet 692.bölüm fragmanında Nana ve Poyraz'ın evliliğini mahalleli de artık duymuştur. Poyraz'ın arkadaşı Nana'ya yenge deyince Nana kızar fakat Poyraz bu durumdan hiç de şikayetçi değildir.

Nana'ya anlamlı bir kolye alan Poyraz, alnından öperek ondan başka kimseyi sevmeyeceğini dile getirir. Nana ise tepki veremez ama gözleri her şeyi anlatıyordur.

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de… 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR