Mehmet Ali Erbil, Turnike'yle geri döndü! Onun adını duyunca gözyaşlarını tutamadı

Mehmet Ali Erbil, Turnike yarışmasıyla döndü. 7 yıl önce hayatını kaybeden sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski bir açılış anonsuyla stüdyoya giren Erbil, Şaşmaz’ın anonsu sırasında gözyaşlarını tutamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 15:30 GÜNCELLEME 17.06.2024 15:47 MEDYA
Mehmet Ali Erbil, Turnike'yle geri döndü! Onun adını duyunca gözyaşlarını tutamadı

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, ekranlara Kanal D'de yayınlanan Turnike yarışmasıyla döndü. 7 yıl önce hayatını kaybeden sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski bir açılış anonsuyla stüdyoya giren Erbil, yarışma sırasında yaptığı esprilerle yarışmacıları ve izleyicileri güldürürken, Şaşmaz’ın anonsu sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışmalarından olan Turnike, Kurban Bayramı ile birlikte ekranlara yeniden ‘merhaba’ dedi. ‘Ay ay ay ay’ ve ‘Amanın amanın’ sözleriyle stüdyoya giren Erbil, “Demek ki unutmamışsınız. Bugün çok özel çok güzel bir gün, mübarek bir gün. Türkiye’nin ilk yerli yarışma programı Turnike ile Kanal D ekranlarındayız” ifadelerini kullandı.



TORUNU SÜRPRİZ YAPTI

Erbil’in kızı Sezin Erbil’den olan torunu Elisa, ilk programda dedesine sürpriz yaptı. Dede torun stüdyoda dans etti.

Turnike’nin Bayram Özel bölümünün konukları, Eda Özülkü, Reyhan Karaca, Elif Karlı, Sibel Alaş, Metin Özülkü, Çelik, Ferda Anıl Yarkın ve Ümit Sayın oldu. Yarışma programında, Kapı Açtırma, Çağrışım, Evet-Hayır cevaplarıyla oynanan Kulaklık Oyun ve Final bölümü yer aldı.

Erbil, program süresince yarışmacıları ve izleyicileri güldürürken kendisi de zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Programın başında kendisini anons eden dış sesin Vatan Şaşmaz’a ait olduğunu anlatan Erbil, Şaşmaz’a rahmet dilerken gözleri yaşla doldu. Erbil, Ferda Anıl Yarkın’ın “Üzülme” şarkısına eşlik ederken de gözyaşlarına hakim olamadı.

KAYNAK : DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR