Rüzgarlı Tepe 125.bölüm fragmanı: Halil'den evlenme teklifi mi geldi? Nefesler tutuldu

Rüzgarlı Tepe 125.bölümde, Halil dolup taşan sevgisini daha fazla içinde tutamaz. Zeynep'e sevgi dolu ifadeler söyleyen Halil, mutluluğu onda bulmuştur. Zeynep ise Halil kadar açık konuşamasa da anlamlı simgelerle sevgisini anlatır.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 11:53 GÜNCELLEME 21.06.2024 11:53 MEDYA
Rüzgarlı Tepe 125.bölüm fragmanı: Halil'den evlenme teklifi mi geldi? Nefesler tutuldu

Rüzgarlı Tepe 125.bölümde Zeynep ve Halil'in aşkı alevlenirken, Halil'in bu aşık hallerini gören ablası Gülhan ise çok mutlu olur. Halil, Zeynep'in en değerli hazine olduğunu, sayesinde çok mutlu olduğunu dile getirir. Zeynep'ten bir an olsun ayrı kalmak istemeyen Halil, sonunda evlenme mi teklif ediyor?

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitliyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR