Emanet 694.bölüm fragmanı: Nana, silahını Poyraz'a doğrultuyor! Aşk filizleniyor mu?

Sevilen dizi Emanet 694.bölümde Poyraz, Nana'yı her zaman yanında görmek ister. Çarşıya bile birlikte gitmek isteyen Poyraz, Nana'yı zaman zaman delirtse de onu çok sevdiğini her halinden belli eder. Nana bu evliliğe alışabilecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 12:10 GÜNCELLEME 21.06.2024 12:10 MEDYA
Emanet 694.bölüm fragmanı: Nana, silahını Poyraz'a doğrultuyor! Aşk filizleniyor mu?

Emanet 694.bölümde Poyraz'ın şaka üzerinden Nana'ya her fırsatta eşim demesi Nana'yı kızdırır ve balon patlatmak için eline aldığı silahı Poyraz'a doğrultur. Poyraz ise silahı kendine çekerek sevgisi konusunda ne kararlı olduğunu gösterir.

Öte yandan Nana, odaya perde asarak araya mesafe koymak ister. Poyraz ise bu durumlara aldırış etmez ve Nana'yla uğraşmaya devam eder. Bu tatlı atışmalar nereye kadar devam edecek?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de… 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR