Serdar Ortaç'a TikTok şoku: Sanki namus suçu işledim

Ünşü şarkıcı Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı, canlı yayınlarda alkol ve sigara kullandığı gerekçesiyle kapatıldı. Ünlü şarkıcı karara isyan etti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2024 16:17 GÜNCELLEME 23.06.2024 16:38 MEDYA
Serdar Ortaç'a TikTok şoku: Sanki namus suçu işledim

Instagram hesabında karara tepki gösteren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç “TikTok hesabımı kapatmışlar, sanki namus suçu işledim. Ben de Instagram’a geldim. Instagram’ı seviyorum ama canlı yayını yok ki Instagram’ın” dedi.

Alkol ve sigara kullanmayı bıraktığını açıklayan ünlü popçu “35 sene viski içen adam bir gecede bırakır mı ya! İçkisiz hayat acayip güzel. Bugün 23’üncü gün bitti, içkiyi ve sigarayı aynı anda bıraktım. 35 sene her gece içtiğim viskiyi bıraktım” diye konuştu.

"BUNLARA İNANMAYIN"

Öte yandan Serdar Ortaç, geçtiğimiz haftalarda da dostlarından ve tanıdıklarından 5’er bin TL istediği iddia edilmişti.

Söz konusu iddiaları yalanlayan Ortaç, "Geçen sene bir arkadaşımdan borç aldığım dönemde gerçekleşen WhatsApp konuşmalarını bulmuşlar, onları yayınlıyorlar. 300 kişilik bir grup kurup herkesten para istemişim. Bunlara inanamayın, eğer benim adıma sizden biri para isterse kesinlikle inanmayın" demişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR