Esaret 368.bölüm fragmanı: Silahını doğrulttu! Namlunun ucundaki Hira vurulacak mı?

Esaret 368.bölümde Orhun, Hira için bir aşk bahçesi inşa eder. Çok mutlu olan Hira, Orhun'a sarılır. Bu anları gören Afife ise kıskançlıktan kudurur. Öte yandan, Neva'nın tuttuğu tetikçi silahını Hira'ya doğrultur. Hira vuruluyor mu?

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 12:21 GÜNCELLEME 26.06.2024 12:21 MEDYA
Esaret 368.bölüm fragmanı: Silahını doğrulttu! Namlunun ucundaki Hira vurulacak mı?

Esaret 368.bölümde Orhun ve Hira aşkla birbirlerine bağlıdır. Her gün birbirlerini mutlu edecek bir şeyler bulan çiftin mutluluğu başta Neva olmak üzere birilerini rahatsız eder. Afife ise kabullenemese deuzaktan izlemesi tercih eder. Neva, Hira'yı öldürmek için tetikçi yollar. Tetikçi, Hira'nın en savunmasız anında silahını doğrultur. Hira'yı kim kurtaracak?

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de...

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR