Oscarlı dünyaca ünlü oyuncu İstanbul'da film çekecek! Kadroda sürpriz Türk isim

Büyük Budapeşte Oteli, Tuzak, Paris'te Gece Yarısı ve Piyanist gibi yapımlarla tanınan Adrien Brody yeni filmi için Türkiye'ye gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 17:42 GÜNCELLEME 27.06.2024 17:46 MEDYA
Oscarlı dünyaca ünlü oyuncu İstanbul'da film çekecek! Kadroda sürpriz Türk isim

Roman Polanski imzalı Piyanist (2002) filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan oyuncu Adrien Brody yeni filmi için Türkiye'ye geliyor. Oyuncu, ABD - Türk ortak yapımı My Daughter's Friend filminde rol alacak. Aktöre filmde Nicky Whelan eşlik edecek.

Filmin kadrosunda Leneya Grace, Shima Rayan ve Türk oyuncu Duygu Mercan yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ojan Missaghi oturacağı film, genç bir model olan Lola'nın şöhret ve servet hayalleri uğruna yaşadığı deneyimleri konu alacak.

NEREDE ÇEKİLECEK?

Çekimleri İstanbul'da gerçekleşecek olan filmin seti, Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ve Kapalıçarşı gibi tarihi mekânlarda kurulacak. Çekimleri Ekim ayında başlayacak olan psikolojik gerilim türündeki filmin, 2025 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Brody sonra olarak birçok kez çalıştığı yönetmen Wes Andreson'ın "Asteroid City"  filminde rol aldı.

KAYNAK : NTV
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR